Melkveebedrijf Wittelte

Kennismaken met de koeien

Melkveebedrijf in Wittelte met 170 melkkoeien. Verkoop van verse (rauwe) melk uit de tap en andere verse (boeren) producten. Ook kun je op afspraak de boerderij bezoeken en kalfjes knuffelen tegen een kleine vergoeding.

Voor vragen mag u altijd bellen 0681450891 (Yvonne Oosterhuis)

Zie ook de  facebookpagina

 

 

Paardrijden

Laat je teugels vieren

Op de rug van het paard of met aanspanning de Drentse natuur ontdekken en ervan genieten. Je vind hier een uitgebreid netwerk van ruiter- en menpaden. Een ruiterbewijs is niet verplicht.

Bij Vakantiepark Zonnetij in Lhee zijn diverse paarden en pony’s beschikbaar. Je mag er zelf op uit (ervaring vereist) of onder begeleiding.

Reserveren via de website

 

Escaperoom Drenthe

Een spannende reddingsactie

Escaperoom Drenthe is een leuk uitje in Wittelte, op loopafstand van ons Huuske.

Laat je samen met je vrienden, familie of collega’s opsluiten in een Escaperoom. Lukt het binnen het uur te ontsnappen? Door verschillende raadsels en puzzels op te lossen en door goed samen te werken komen jullie steeds dichterbij de uitgang.

Reserveren via de website

Alpaca Enzo

Eropuit met de familie

Alpaca Enzo in Wittelte bevindt zich op loopafstand van ons Huuske. Maak een wandeling met alpaca’s of ga picknicken tussen de alpaca’s. Je mag de alpaca’s voeren en leuke foto’s maken. Een bijzondere ervaring voor jong en oud.

Reserveren via de website

MTB routes

Voor de sportievelingen

Singletracks, hoogteverschillen, kombochten, je komt het allemaal tegen. En dat in een oerbos of zandafgraving.

Ondergenoemde mountainbikeroutes van de Gemeente Westerveld zijn aan elkaar gekoppeld via verbindingsroutes. Deze worden aangeduid met een zwarte markering. Het gaat om de routes: Diever-Hoogersmilde, Havelte Oost, Havelte West en Dwingeloo. Daarnaast is de route in Dwingeloo gekoppeld aan Ruinen en is route Diever-Hoogersmilde gekoppeld aan Appelscha vast.

Voor routes en informatie zie deze website

 

 

 

Beleefpark Dwingeloo

Bosbad en beleefpark ineen

- Open lucht zwembad
- Glijbaan en duikplanken
- Keienrivier
- Hindernisbaan
- Hangmatten
- Beachvolleybalveld

Meer info via de website